Inredning i naturlig stil

Ledordet för vårens inredning är "naturlig" eller kanske rättare sagt bara "natur". Det är dags för oss att slänga bort plast och fejkat trä och ta in i de naturliga råvarorna istället. 

Expressen skrev om detta redan i december förra året och stilen har nu slagit in. Man vill se äkta hantverk och naturliga inslag i hemmet. Detta kan betyda att rottingfåtöljerna får uppgraderas från utemöbler till inomhusdekoration. Ta bort den stora mattan och låt den gamla trägolvet synas. 

Att inreda naturligt innebär att man skalar ned och försöka hitta de finaste som naturen har att erbjuda. Man kan plocka in stenar från stranden och placera som bordsdekorationer. Den gamla rådjursskallen som man hittade i skogen kan monteras på väggen.

Belysning är en viktig del inom all inredning. Här kan man välja att byta ut lampskärmarna för att skapa en ny känsla. Exemeplvis har Ellos en lampskärm i snöre som passar perfekt i det naturnära hemmet. Ännu bättre är att den går att få billigt genom Rabatterat. Det är aldrig dumt att försöka få ned priset på sin inredning, de insparade slantarna kanske räcker till ett par nya kuddfodral eller en vacker blomma till sovrumsfönstret. Alternativt kan man skapa sina egna lampor med hjälp av glasflaskor eller underbara trollhassel. 

Även naturliga färger är ett måste: naturliga beige, grönt, svart, brunt och vitt samt alla de vackra pastellfärgerna är välkomna i naturstilen. Den naturliga stilen går även utmärkt att kombinera med vintage. Med fjädrar, grenar, gamla trämöbler och vackert mönstrade tyger kan man skapa en naturvintagestil i hemmet som inte bara är trivsam att vara runt, det är också billigt att skapa tack vare att återbruk är en stor del inredningen. På Elle Decoration kan man se hur mysigt denna kombination kan vara.