Olika material för inredningen

Alla har vi olika åsikter om hur man vill inreda. Det finns mycket olika material som man kan använda till sin inredning. I den tid vi lever så kan återvinning vara något som är på tapeten. Vi kan bygga om gamla möbler till något helt annat.

Naturmaterial är också något som vi kan använda oss av när vi inreder. Ge er ut i skog och mark för att plocka hem material som ni kan använda er av. Spraya grenar med guld- eller silverspray. Implementera material från naturen i de möbler som du byggt om.

Det är bara fantasin som sätter gränserna på den inredning man skapar. Hämta inspiration från andra och blanda in i din egna inredning. Det är du själv som bestämmer hur du vill ha det och hur det kommer att se ut. Självfallet så är det ju trevligt om andra tycker det du gjort är snyggt. Men det är ändock du som ska bo och leva med din inredning.

Det går ju att anlita inredningsexperter om man själv inte har tid eller kunskap att inreda sitt hem. Huvudsaken är att du trivs i ditt hem, sedan hur det ser ut spelar inte så stor roll.