Unika detaljer till ditt hem

Alla vill sätta sin egen prägel på hemmet, från utsidan och in. Det ska synas bara man passerar vem det är som bor i huset och vilken stil som de boende har. Det kan dock vara svårt att göra störe förändringar utan bygglov eller godkännande från grannen. Istället får du hitta detaljer som du kan leka med för att skapa något nytt. 

Symboler på fasaden

Du kan köpa olika fasadsymboler och sätta på huset för att liva upp en tråkig vägg. Det kan vara en hund, ett hjärta, en fjäder eller text och siffror. För att göra dina dekorationer ännu mer synliga, oavsett dag eller natt, kan du montera fasadbelysning som riktas mot din nya dekoration.

En fasadsymbol kan så klart även användas inomhus om du vill ha något lite större och ovanligare som väggdekor. De går att få i olika material och färger så du kan matcha med resten av din inredning. 

Bygga något eget

Även om du aldrig har snickrat mer än på träslöjden, kan du säkerligen bygga ihop en förvaringslåda eller en bänk till hallen. När du bygger något eget har du alla möjligheter att skapa något som ingen annan har och som kan dekoreras fritt. Hos en färghandel kan du få en egen kulör med en NCS-kod eller genom att skicka med ett färgprov som du vill efterlikna.

Har du inte byggt tidigare är det bättre att hitta en ritning som liknar det du är ute efter och använda ritningen som grund. Därefter kan du ändra på färg, form, material och så vidare.