Bygg ett träningsrum

Träning är något som fler och fler ägnar sig åt och du kanske är den som sedan en tid tillbaka tränar regelbundet. Nu känner du att ett träningsrum är något som du skulle vilja ha i ditt hem. Bygg ett träningsrum är något som i princip vem som helst klarar av.

Har ni något rum som ni kan avvara för detta så är det perfekt. Röj ut allt som inte behöver vara där och se till att måla, eller tapetsera om då rummet ändå är tomt och utan saker. När ni fått rummet exakt som ni vill ha det så är det dags att inreda det för den träning som ska utföras. Se den lista som vi skapat här nedan för inspiration och tips.

  • Träning innebär också avkoppling så se till att skaffa inredning som gör träningsrummet mysigt att både koppla av i och träna i.
  • Yogamattor är något som kan användas till mer än yoga. Köp några stycken så fler kan använda dessa samtidigt.
  • Kettlebells och vikter är något som inte tar upp allt för stor plats och kan ge bra träning.
  • Löpband eller Crosstrainer fungerar väldigt bra som redskap att träna med och kan användas hemmavid i ert träningsrum.

Det kanske kan kompletteras upp allt eftersom ni kommer på att något saknas. Så klart så kan det vara en ekonomisk fråga och det går inte att köpa ett komplett gym bara för att man byggt ett rum för träning. Fundera ut vad som ska bli nästa inköp och det går att med fördel spara någon eller några månader innan ni väljer att köpa någon ny utrustning till ert nya hemmagym.