Fotovägg

Det kan alltid vara ett problem när det kommer till vad man ska ha på väggarna, det nyrenoverade vardagsrummet kanske blev så annorlunda att de gamla tavlorna som hängde tidigare inte passar eller att färgvalet blev så annorlunda att man känner sig nödd och tvungen att byta ut sin konst.

Det finns fler bra möjligheter att gör detta, om du inte är konstnärligt lagd och kan måla dina egna konstverk att sätta upp så finns det ju andras konstverk att köpa. Om inte ekonomin finns för dyra konstverk så kanske egna foton är alternativet. Antingen om du redan har bilder att välja bland eller om du ger dig ut på äventyr för att förädla dina väggar med dina motiv som fototavlor.

Att skapa en tavelvägg med egna foton är rätt så skoj, framförallt att man använder sig av eget tagna bilder och att man enkelt kan ha ett gäng på lager som man kan byta ut efter säsong eller humör. Hur man placerar sina tavlor är ju upp till en själv men här finns det lite inspiration och tips på hur du hänger upp tavlorna på bästa sätt.

Som vi skrev tidigare så kan det vara snyggt att under hösten använda sig av höstrelaterade bilder och under sommaren så kan man hänga de semesterbilder man tagit. Detta blir en bra kontrast till den årstid som är och man blir påmind och sköna upplevelser och ställen som man kanske inte besöker så ofta.