Fotovägg

Det kan alltid vara ett problem när det kommer till vad man ska ha på väggarna, det nyrenoverade vardagsrummet kanske blev så annorlunda att de gamla tavlorna som hängde tidigare inte passar eller att färgvalet blev så annorlunda att man känner sig nödd och tvungen att byta ut sin konst.

Det finns fler bra möjligheter att gör detta, om du inte är konstnärligt lagd och kan måla dina egna konstverk att sätta upp så finns det ju andras konstverk att köpa. Om inte ekonomin finns för dyra konstverk så kanske egna foton är alternativet. Antingen om du redan har bilder att välja bland eller om du ger dig ut på äventyr för att förädla dina väggar med dina motiv som fototavlor.

Att skapa en tavelvägg med egna foton är rätt så skoj, framförallt att man använder sig av eget tagna bilder och att man enkelt kan ha ett gäng på lager som man kan byta ut efter säsong eller humör. Hur man placerar sina tavlor är ju upp till en själv men online finns det lite inspiration och tips på hur du hänger upp tavlorna på bästa sätt.

Som vi skrev tidigare så kan det vara snyggt att under hösten använda sig av höstrelaterade bilder och under sommaren så kan man hänga de semesterbilder man tagit. Detta blir en bra kontrast till den årstid som är och man blir påmind och sköna upplevelser och ställen som man kanske inte besöker så ofta.

Det går även att rama in sådant som växter och löv, samt andra element från naturen. Allt som krävs är egentligen att de går att platta till och torka på ett sådant sätt så att de gör sig bra i en ram. Detta kan man egentligen också ta vidare exakt så långt som ens kreativitet kan ta en och börja rama in allt från gamla tidningssidor till roliga reklam och så vidare. Ja, egentligen är det bara fantasin som sätt gränser, vilket är det som gör det hela så roligt!

Vi är säkra på att era fotoväggar kommer bli fantastiskt snygga med lite arbete bakom dom och önskar att vi hade kunnat ta del av samtliga! Lycka till och låt kreativiteten flöda!