Inred med naturlig stil

Inredning är alltid intressant och nu när våren börjar har kommit över hela vårt avlånga land så kan det vara gott att få lite bra tips hur man kan inreda våra hem. 

Det sägs i många inredningstidningar och på inredningsajter att det är dova toner som gäller nu i vår och mängder med mönster. Även gröna växter såsom katusen är på väg in igen, att kolla runt på vad som skrivs online ger en bra fingervisning hur det kommer att se ut i våra hem nu under våren. Som vanligt så är det fråga om tycke och smak, så ta inspiration från andra och gör det till din inredning.

Det finns ett par bra inredningsdetaljer som vi vill tipsa om och bland annat denna lampa från Ellos som finns i flera olika färger, silver, mässing, svart eller koppar. Det är populärt att mixa de naturliga tonerna som betong trä och skinn med fräck belysning som den från Ellos. Blanda gärna gammalt och nytt så får du en spännande mix i din inredning.

Nätet erbjuder många bra ställen att handla på och webbhandeln blomstrar som aldrig förr. Att hitta bra erbjudanden online gör att vi uppskattar shopping på ett annat sätt. Mycket av det nya hinner snabbar ut i webbutikerna än till de vanliga butikerna och ibland kan man förbeställa innan varan kommit in.