Så fyller du upp väggarna

Att dekorera väggarna är kanske inte det svåraste jobbet vi får när vi inreder ett rum. Men det kan fortfarande vara bra att tänka på vilka vanliga och ovanliga lösningar som faktiskt finns tillgängliga. Kanske du kan komma på något som skulle vara en ännu bättre lösning än den du först hade tänkt?

Tavlor och posters

I många fall kan du inte gå fel med klassiska lösningar som tavlor och posters. Och det finns mängder av intressanta och fascinerande motiv att utforska. Oavsett vilken stil du har i resten av rummet kan du nästan garanterat hitta något som passar in perfekt. I värsta fall måste du bara leta runt ett tag innan du hittar det.

Bokhyllor och annan förvaring

Väggarna är också ypperligt lämpade till att förvaring av olika slag. Bokhyllor är ofta den enklaste lösningen, men fortfarande snygg så länge du väljer en design som passar ihop med resten av rummet. Du kan även platsbygga bokhyllorna för att verkligen maximera användningen av väggytan. Enskilda hyllplan eller vägghängda skåp är också väldigt bra alternativ när det kommer till förvaring.

Växter och grönska

Om du söker efter något lite mer annorlunda att sätta upp på väggen kan du överväga att skapa en riktig blomstervägg eller bara sätta upp ett litet ribbverk där du sätter upp en samling mindre blomkrukor. Tänk bara på att välja växter som kommer att trivas med tanke på mängden solsken de får där.