Snyggt och trevligt inför jul

Så här i början på december så kan vissa få lite ångest inför vad som komma skall. Det kan vara många måsten och vissa traditioner som måste finnas bara för att. Vi skulle vilja uppmana dig till att fira jul som ni verkligen vill, gör det på ert sätt utan att någon eller några ska bestämma hur det ska vara, se till att få det snyggt och trevligt inför jul och fira den som ni önskar.

Julstädningen

Låt någon annan göra grovjobbet med städningen, ta en titt på företag som Assista som kan detta med hemstädning. Du kan läsa vilka de är och vilket utbud de har. Om du tycker de passar dig så boka en träff för att se om de kan vara det städföretag du söker. Det kan vara skönt att slippa fokusera på städningen denna jul och koncentrera sig på det som man verkligen tycker om att göra.

Juldekorationen

Om du inte gilla mormors gamla juldukar så välj något som du tycker om och som du kan acceptera. Visst är det fint att hålla på vissa traditioner men om man varje år får en dålig smak i munnen av något som man känner att man inte vill ta fram så låt det vara. Skapa dina egna traditioner, bygg en helt ny jul hos er som ni verkligen tycker om och som ni trivs med.

Julmaten

Det kanske är dags att plocka bort lutfisken och grisfötterna, det är ju ändock ingen som äter det. Laga den mat som ni tycker om och som ni kan njuta av. Även om det så är bara en person i huset som tycker om dopp i grytan så kan dom väl få ordna denna själv. Låt julen bli till den jul där ni trivs och njuter av både maten och varandras sällskap.